Víkendovka na Morávce třetího oddílu

— 8. Říjen, 2018

Dne 28. 9. se konala má první víkendovka a i se zlomenou nohou jsem si ji užila na 100%.
Vzhledem k tomu, že jsem kvůli noze jela nahoru autem a byla tam o něco dříve, pomáhala jsem naškrábat zeleninu a přitom si povídala s naší vedoucí Růžou. Hned co jsme doškrábali zeleninu, přijeli i ostatní, a tak jsme se mohli začít ubytovávat. Naše skupinka (Kosatky) jsme spaly na postelích, které byly moc pohodlné. Na chatě nás bylo okolo 40, takže někteří museli spát na zemi, ale klukům to nevadilo.
Večer se hrála bojovka o to, kdo dřív uloupí vlajku. Potom jsme si prohlíželi fotky a videa ze starých táborů a nakonec jsme se sešli v obýváku, zazpívali večerku, popřáli si dobrou noc a šli spát.
Další den jsme plnili úkoly. Ostatní šli ven pomáhat se dřevem na topení a já jsem zase zůstala v chatě a pomáhala vedoucím s přípravou oběda. Když se všichni vrátili, tak někteří pletli náramky, někteří zpívali a já jsem vyráběla z fima. Naneštěstí jsem si všechny své výrobky zapomněla na chatě  . K večeru jsme hráli hru, kde jsme hádali, kdo je na fotce. Potom jsme si dali módní přehlídku, kdy se kluci převlékli za holky. Večer jsme zase zpívali u krbu, byla to atmosféra skoro jako na táboře. Zazpívali jsme večerku a zase do hajan. Ráno po probuzení jsme hned začali pilně pracovat, uklidili jsme celou chatu, až se třpytila, potom jsme si všichni sbalili batohy a jelo se domů.
Tohle byla moje první víkendovka a já jsem moc vděčná vedoucím a vlastně úplně všem, že to se mnou vydrželi, připravili luxusní program a jídlo a dovolili mi tam s mým úrazem jet. Velký dík patří taky panu Růžovi za poskytnutí chaty. Díky
Klára Stuchlíková

Více fotografií na https://www.rajce.net/a15553353

Předchozí článek